Hoppa till innehåll

VÅR LÖRDAG

Jag & mamma har i princip spenderat hela denna lördag ihop. Vi började med att åka på Pay n Jump med Palle (scrolla ner för att läsa mer om den).

När vi kom hem så tog vi en liten matpaus i våra vardera hus innan vi möttes i stallet för att mocka samt fixa mat & vatten inför insläpp i kväll.

Dagens lunch, snabb & enkel räksallad.

Efter det tog vi in Lillan. Ryktade för att sedan sadla & tränsa. Efter det gick vi ut i paddocken. Jag har inte varit uppe på hennes rygg på ca 5 veckor nu, men det gick fint att hoppa upp. Vi skrittade & travade sedan på egen hand. Hon förstår inte framåtdrivande hjälper, i början blev hon arg på mig. Mamma fick springa först en långsida, efter det så förstod hon lite mer och bjöd till lite. Jag berömde och hoppade av nästan direkt efter det. Förhoppningsvis förstår hon mer till nästa gång. Framåtbjudning och allt det där kommer lösa sig när vi kan rida ut. Så nöjd med henne!

Duktig tjej, så glad att hon var så duktig idag.
Sötisar.

Efter det så bytte vi om för att gå en sväng med hundarna. Det blev en perfekt uppvärmning inför det stundande styrketräningspasset som vi sedan körde på gräsmattan här hemma.

Nu sitter jag här framför datorn och ska försöka att räkna ut när jag & mamma ska åka till tävlingen imorgon. Det är en lagklass innan min klass, svårt att beräkna tiden på den. Ska fundera lite på det. Annars väntar nu en lugn kväll. Z har varit iväg på cykeltävling under dagen, så vi ska ta det lugnt i soffan hela kvällen.

Publicerat iAllmäntKällhults SpotlessMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *