Hoppa till innehÄll

RYKTADE💅

Hej pÄ er! Direkt nÀr jag kom hem idag sÄ gick vi hem med hÀstarna frÄn sommarhagen. Efter det körde jag sjÀlv lite snabb styrketrÀning innan jag & mamma plockade in hÀstarna vid 18-tiden för att rykta dem alla tre riktigt ordentligt. De har ju i helgen gÄtt sina första nÀtter ute för detta Äret (2 stycken i rad) och de Àr vÀldigt trötta. LÀpparna hÀnger och de rör sig inte mer Àn nödvÀndigt. De kommer ligga ner inatt, helt klart.

Vi tog hem dem idag eftersom att hovis kommer imorgon. Förhoppningsvis blir det Àven hopptrÀning för mig & Ida imorgon. Palle kommer ta det lugnt ytterligare nÄgra dagar, likasÄ Lillan. Att byta hage och vara ute mer Àr motion nog för dem sÄhÀr de första dagarna. Jag har mer planerat för dem framÄt helgen!

Publicerat iAllmÀnt

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *