Hoppa till innehåll

GÅRDAGENS TRÄNINGSPASS

Igår körde jag mitt första styrketräningspass på över en vecka. Jag har haft lite ont i låret (på framsidan), så jag har vilat. Igår var det fokus på baksida. Passet bestod utav raka marklyft, rygglyft, flyes, chins samt några övningar för magen. Kändes bra! Skönt att ta i lite igen.

Chins.

Jag var ordentlig och stretchade åtminstone några delar utav kroppen efteråt. Jag brukar prioritera att stretcha höftböjaren. Den är viktig att hålla mjuk och smidig, dels för att kunna sitta bra på hästen, men också för mycket annan träning.

Stretch av bl.a. höftböjaren.

Jag försöker också att prioritera baksida lår/ben. Jag är som stelast där. Det har jag alltid varit.

Stretch av baksida ben.

Jag gillar att stretcha bland annat axlarna i ringarna (visat er det någon gång tidigare), men tyvärr var en utav ringarna sönder och jag behöver ju två. Det får bli en annan gång! Det var först när jag började att stretcha axlarna som jag upptäckte att det finns mer rörlighet att hämta även där.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *