Hoppa till innehåll

DET FINNS ALLTID JOBB

När man har hästar finns det alltid jobb. Nu när hästarna går i sommarhagen ger det en chans att snygga till hagen här hemma. Vi har två hagar här hemma och den ena hagen är väldigt fin, men den som de använder mest slits ju såklart.

Den ska jämnas till och sten ska plockas. Så fort den får vila lite från hästarna så brukar det växa upp gräs ganska snart, då har hästarna något att göra när de tillfälligt kommer hem (det är ca 1 kilometer mellan oss och sommarhagen och de kommer hem med jämna mellanrum). Dessutom håller sig hagen bättre i höst om marken får återhämta sig lite. Tyvärr blir den ofta dålig en bit in på vintern.

Hästarna har vilat denna helg. De har varit ute sina första nätter och det tar energi nog i början. Jag har dessutom varit på fest och idag behöver jag min återhämtning kan jag säga. Jag är inte den som åker hem först från en fest utan det brukar bli sent. Att plocka lite sten var precis lagom mycket för mig att göra idag.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *