Hoppa till innehåll

PALLE; mer om dagens tävling!

Idag har alltså jag & Palle ridit vår första hopptävling på 18 månader (!!!). Det var lite ringrostigt. Jag kan helt klart rida bättre. Jag litade inte riktigt på galoppen & rytmen, jag plockade lite för mycket på något hinder här & var. Men inga konstigheter. Palle var uppmärksam och tog de för honom små hinderna på allvar. Vi var dubbelt felfria i båda klasserna. Idag startade vi 90cm och 100cm. Extra roligt var att vi blev placerade i båda klasserna varav en seger i 90cm!

Dagens outfit!

Strax innan Palle blev halt så fick vi detta fina schabrak och tillhörande huva. Det har varit en lång väntan men nu fick vi äntligen använda det. Det har hela tiden känts som att det är Palle som ska inviga det, nu har han äntligen gjort det. Jag vet, jag är lite konstig, haha.

Jag hade överlag en ganska bra känsla på honom. Inte som det varit, men där är vi ju inte ännu. Så glad över att vara på tävling med bästa Palle igen.

Det var Jenna som var med idag och vi tog många rosettbilder som vanligt, haha. Visst är han fin?!

Publicerat iHeart PaalTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *