Hoppa till innehåll

VECKA 13

Hej & hå. Måndag och ny vecka igen. Snacka om att det var segt att gå upp i morse. Dels för den sena tävlingen igår, men också på grund utav att vi ställt om klockan. Efter jobbet idag så red jag ut på Ida. Hade först tänkt att jag skulle rida ordentligt, men jag hade ont i magen så det blev bara bus istället. Superhärligt! Jag har inget särskilt planerat för resten av denna dag, mer än att veckohandla. Vi ska strax åka in till stan och göra det!

Jag har annars lite allt möjligt planerat denna vecka. Dels lite extra jobb, men återhämtning i form utav massage finns också planerat. Jag brukar försöka att gå på massage 1-2 gånger i halvåret ungefär. Vädret fortsätter vara fint, tänker inte åka till ridhus i onödan efter att vi åkt så mycket i vinter. Så jag satsar på att rida ut hästarna hela veckan förutom i helgen. Då ska hästarna på öppen bana.

Hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *