Hoppa till innehåll

LITE AV ALLT

Denna helg har inneburit lite av allt.

Hur söta?!🥰

I fredags var ridbanan äntligen så pass bra att jag kunde släppa Lillan där. Vi gjorde inget särskilt, hon fick busa av sig och hoppa över ett litet kryss. Hon tyckte det var jätteroligt.

På fredagskvällen blev det en kväll på stan tillsammans med kollegorna. Så trevligt och välbehövligt!

På lördag förmiddag åkte vi till ridhus med Palle & Ida. Jag hoppade Palle. Han är ju inte riktigt ”där” i markarbetet, och det är inte säkert att han någonsin kommer tillbaka till den form han varit i. Däremot så var han ”där” i hoppningen. Han väntade på hinderna och hoppade otroligt väl. Han är alltid noggrann med sina framben, det var han denna gången också. Utöver det kunde jag känna hur han verkligen ”hoppade upp till mig” med en härlig kraft. Han hoppade med ovanligt bra ryggverkan och visade en fin bakbensteknik. Superhärligt.

Mamma red Ida och de såg jättefina ut. Mamma hittade ett fint samspel mellan sina hjälper och inverkade bara bättre & bättre under passets gång. Bland det bästa jag sett dem göra tillsammans. Jag fick mamma att testa några små skutt över ett litet räcke också. De har ridit över en liten upphöjd bom en gång tidigare, det var nog 1-2 år sedan. Mamma har hoppat minimalt i sitt liv (och började rida först som vuxen), trots det så gör hon det så himla bra tycker jag. Mycket bra gjort!

Lördag eftermiddag ägnade jag mig åt styrketräning. 60 effektiva minuter där hela kroppen fick sig en genomkörare!

Lördag kväll blev det middag hemma hos mamma & pappa. Supermysigt!

Idag (söndag) så började jag med att skritta Palle i 50 minuter. Pigg & glad!

Efter det så fick Lillan komma ut på ridbanan. Hon har vilat från ”ridningen” i ca 6 veckor. Det var bara att sitta upp, så duktig!!! Jag nöjde mig med att skritta idag. Vi ökar takten så småningom.

Nu ska jag snart äta lite lunch och sedan ska jag faktiskt ladda upp för tävling. Jag & Merry ska starta en LA:3 i Lammhult i kväll!

Publicerat iAllmäntHållidejHeart PaalKällhults SpotlessMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *