Hoppa till innehåll

OPTIKERN✅

Efter jobbet idag köpte jag en kaffe & chokladboll samtidigt som jag läste dagens tidning (vuxenpoäng!) på ett café i väntan på min tid hos optikern som var inbokat idag. Uppföljning för de linser jag testat. Allt såg bra ut och jag har trivts toppen med linser. Jag har de dyraste och de bästa enligt dem, och det märks. Jag känner dem inte ens. Jag tänker inte gå över till linser helt, men jag kommer helt klart att fortsätta använda det i samband med träning & tävling. Det har verkligen varit kanon!

Nu har jag återigen lite tid över. Jag ska gå på Bodycombat om ungefär 50 minuter. Hela eftermiddagen går åt till att vänta känns det som, men i slutändan så kommer jag ändå ha checkat av besöket hos optikern och ett träningspass för min egen del. Imorgon hoppas jag på att kunna åka till ridhus med båda hästarna, men lite nervöst är det. De ska nämligen skos på förmiddagen, och förra gången blev det så himla bökigt. Håll tummarna är ni snälla!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *