Hoppa till innehåll

ONSDAG

God morgon! Igår skoddes Palle & Ida-Holly om. Lillan verkades. Alla hade skött sig bra. Nu är de av med snösulorna, broddar får de ha ett litet tag till. Jag skruvar av & på efter behov, än så länge behövs dem.

Igår kväll reds Palle & Ida-Holly i ridhus. De skötte sig bra båda två och kändes fina! Jag red Ida och det kändes som ett bra förberedande pass inför morgondagens dressyrträning. Idag tänkte jag att vi skrittar en sväng ute i skogen efter att jag slutat jobba.

Jag får se om jag klämmer in ett träningspass i kväll efter att jag ridit Ida. Jag har så himla mycket träningsvärk från de två senaste passen jag kört så jag får se om viljan finns.

Jag har inget särskilt planerat denna vecka förutom dressyrträning för Ulla imorgon och på söndag. På söndag är det Merrys tur igen. Det ser jag fram emot! Vi har en tävling i sikte och behöver slipa på formen så att vi kan visa oss från vår bästa sida.

Hoppas att allt är bra med er, hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *