Hoppa till innehåll

DAGENS RIDPASS; Palle & Ida!

Idag åkte jag & mamma till ridhus. Båda hästarna var riktigt fina!

Palle: Mamma red Palle. Han såg JÄTTEFIN ut och de fick till ett jättebra ridpass. Palle använde sin kropp så himla väl och mamma guidade honom så bra. Jag är imponerad! Mamma har verkligen hittat känsla & inverkan, nu kan ridpassen som mamma rider ge betydligt mer än bara motion. Riktigt roligt. Avslutningsvis så travade de lite över bommar. Det har tidigare varit ganska svårt för mamma som aldrig tränat på sådant egentligen, men övning ger färdighet och idag gjorde de det riktigt bra.

Ida-Holly: Jag red Ida och hon var också fin. Vi red dressyr precis som mamma & Palle. I galoppen flög hon fram och gav mig en ljuvlig känsla. Kunde inte låta bli att rida några byten. Jag red dem på diagonalen, men då började hon att ladda lite. När hon började ladda så började hon också att kränga, då blir det såklart svårare att byta. Red istället hela diagonalen, red sedan kortsidan i förvänd galopp och när jag kom ut på långsidan bad jag om ett byte till rättvänd galopp. Och det fick jag, ett rent och fint. Tränade sedan inte mer på det utan nöjde mig faktiskt för dagen.

Idag är vi kort & gott supernöjda!

Mamma & Palle idag!
Publicerat iHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *