Hoppa till innehåll

LÄGESRAPPORT

Hovis gjorde några justeringar igår och hästarna blev direkt mycket bättre. Joggade dem i ridhus i kväll. Palle tyvärr aningens oren på volt i vänster varv, avbröt direkt och han leddes sedan i skritt. Det har ju bara gått ett dygn, han var halt bara i skritt först. Bra framsteg, hoppas det ger sig helt inom kort. Ida superfin.

Anmält Lillan till två löshoppningar framöver. Roligt! Jag jobbar även på att boka in en check av hästarnas sadlar. Utöver det finns det såklart förhoppningar på träning & tävling framöver! Det finns mycket vilja & ambition, som alltid. Vi behöver bara en gnutta tur och lite extra medvind så att vi får vind i seglen.

Publicerat iAllmäntHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *