Hoppa till innehåll

FAVORITER JUST NU

Mina tre favoriter på gymmet:

Utfallsgång med kettlebells. Jag ÄLSKAR min utfallsgång. Jag har lätt för att koppla in sätesmuskeln och får alltid rejält med träningsvärk i rumpa + framsida lår. Det är en övning jag är väldigt bekväm med och har lätt för att ta ut mig i.

Raka marklyft. I denna övning kommer jag verkligen åt baksida lår. Jag stärker mig snabbt i baksidan, det gör övningen extra motiverande då resultaten kommer fort. Känner mig stark när jag gör denna övning.

Enarmsrodd. Upplever att jag blir rörligare av denna övning och kommer loss samtidigt som det är roligt att lasta på lite vikt och ta i ordentligt.

Vilka är dina favoriter på gymmet?

Rodd med stång.
Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *