Hoppa till innehåll

HUR JAG KLARAR MIG I STALLET PÅ VINTERN

Fotvärmare. DETTA ÄR GULD!!!
Allvädersskor från HKM. Vattentäta och väldigt varma.
Fodrade handskar från Roeckl.
Långa chaps! Dessa är från Hööks.
Vinterridstövlar från Jacson.

Jag vill även slå ett slag för arbetskläder. Jag tycker att vinterridkläder är överskattade. Jag går hellre in på en butik för arbetare och köper en rejäl vinterjacka. Bättre & billigare om ni frågar mig. Reflexer får man dessutom på köpet, haha. Jag har även ett par höga och fodrade gummistövlar därifrån, perfekt i djup snö eller lera.  

En sista grej som är min bästa vintergrej någonsin (även om jag inte använder den i stallet särskilt ofta) är värmeväst! Jag har den på jobbet hela vinterhalvåret. Jag är med på barnens raster och jag är inte i närheten av så aktiv där som jag är i stallet vilket leder till att jag håller på att frysa ihjäl. Värmevästen har räddat mitt liv, haha. Den värmer framförallt axlar & rygg. TIPS!!!

Publicerat iPersonligt/ÅsikterUtrustning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *