Hoppa till innehåll

JIPPIE!

Gissa vad jag gjorde igår? Jo, betalade in medlemsavgift till Eksjöortens Ryttarförening och beställde ryttarlicens för 2022. Samtidigt så beställde Johanna licens till Merry och anmälde oss till årets första tävling som äger rum vecka 6.

Idag fortsatte jag med beställa licens till Ida och anmäla henne till två tävlingar som äger rum vecka 5 och 7. Jag tänker (såklart) lösa licens för Palle också, tanken är att anmäla honom till samma tävling som Merry vecka 6. Inte riktigt bestämt vilken klass än, så jag väntar lite till med att anmäla.

Som om inte det vore nog så är det planerat att åka på öppen bana på söndag samt hoppträning på tisdag. Jippie! Ju mer jag berättar om mina planer, ju mer brukar de tendera att inte bli av. Men nu hoppas vi att det ska få rulla på. Hoppashoppas!

Idag har Palle & Ida skrittats för tredje gången denna vecka. Imorgon åker vi till ridhus med dem. Från och med idag så är jag fri att röra mig fritt i samhället igen, och med de nya regler som kommit så var det ju faktiskt okej redan i onsdags. Ironin i att reglerna lättade dagen efter att jag avbokade löshoppningen som vi skulle åkt på imorgon med Lillan… Dock är det aldrig fel att ta det säkra före det osäkra, men klart att det känns trist när hon bara löshoppat två gånger tidigare och verkligen hade behövt detta tillfälle.

Lillan vilar just nu. Under veckan som varit så har jag försökt att aktivera henne lite genom korta promenader. Hagen är dålig just nu och jag har ju haft tid nu när jag varit hemma. Nästa helg har hon vilat i 3 veckor, då hoppas jag på att vi kan köra igång lite igen. Med de möjligheter vi har så blir det ganska sporadiskt och mycket vila emellan, speciellt under dessa månader. Det ska bli roligt när våren kommer!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *