Hoppa till innehåll

TAGGAD

Alla hästar tre hästar har fått en aktivering idag. Ida-Holly & Palle strax över 30 minuter skritt barbacka, första gången barbacka på Ida. Gick fint, precis som jag räknade med. Hon skrittade på jättebra. Jag har ju nämnt att vi har haft problem med skritten ibland, men det har vi aldrig i skogen längre. Dels så har vi tränat väldigt mycket på att skritta och gör det regelbundet, men så får vi också hjälp utav naturen som miljö. Lillan fick gå en liten promenad och skötte sig fint trots mycket energi, det blåser dessutom igen. Hagen är jättedålig just nu så det känns bra att ha kunnat ge dem något alla tre.

Is och hårt nästan överallt fortfarande. På sina ställen är det fint, som här.

Nu är jag väldigt taggad på att komma igång ordentligt med allt igen. Ska inom kort sätta mig ner med mamma och lägga upp en plan vad det gäller hästarna framöver. Tyvärr så har jag avbokat löshoppningen som vi skulle iväg på med Lillan på lördag för att ta det säkra före det osäkra. Hon hade verkligen behövt hoppa. Jag har åkt på varenda löshoppning som arrangerats inom 65 minuters radie, och det är bara två stycken. Det känns lite segt, men det är inget att göra åt.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *