Hoppa till innehåll

CORONASTUGA

Sjukstuga blev till coronastuga. Imponerad utav att jag klarat mig så pass länge med tanke på att jag träffat massor utav kollegor och elever fem dagar i veckan under hela pandemin. Känner mig helt klart sjuk, men än så länge ingenting mot förkylningen jag hade för några veckor sedan (den var ju extrem). Men detta är bara början, så jag ropar inte hej än.

Nu står vila och lugna uteritter på schemat, igen alltså. Red ut på båda igår men däckade direkt när jag kom in, det var för mycket. Idag har jag gått en liten promenad med Lillan och ridit ut på Ida-Holly, det verkar vara lagom just nu. Fick hjälp med stallet också. Tillåter vädret så kommer jag att försöka gå med Lillan så gott som varje dag (jag blir ju hemma ett par dagar nu) och rida ut på en utav de äldre hästarna tills jag känner mig piggare.

Slängde ihop några filmklipp från dagens tur med Ida-Holly om ni vill se. Trots att jag lite kraftlöst hasar omkring på ryggen så tycker jag att hon är superfin. Vilken häst säger jag bara. Wow.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *