Hoppa till innehåll

TVÅ UTERITTER I BLÅSTEN!

Näe!!! Fick stanna hemma från jobbet idag på grund utav förkylningssymptom. Ont i halsen, hosta och ont i lederna. Inte förvånad, Zacke har legat nere i ett par dagar och jag bara väntade på att mitt svaga immunförsvar skulle ge vika. Tråkigt, men det finns värre saker här i livet.

Här blåser det som tusan idag. Tog ut Ida-Holly & Palle på varsin uteritt. Det blåste nästan för mycket för att rida ut, det ska mycket till för att jag ska säga det, haha. Jag som älskar busväder. Båda hästarna skötte sig mycket bra, Palle var nästan lite otäckt spänd först, men sedan var han den som ändå kunde jobba bäst. Eller jobba & jobba, men ni fattar.

Mjukisbyxor & vinterridstövlar. Typisk ”sjukridningsoutfit”.
Pallii.
Tre nöjda hästar.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *