Hoppa till innehåll

MÅNDAG

Lugn måndag. Jag har jobbat och hästarna har vilat. Efter jobbet körde jag ett pass på Forma Framtid (ja, jag går på två gym, haha).

Idag gick jag på ett lugnt styrketräningspass med flowtanks som redskap. Tack vare vattnet som rör sig i behållaren så måste kroppen parera vikten som rör sig fram och tillbaka, vilket håller musklerna lite extra aktiva genom hela momentet. Perfekt för alla dessa små muskler. Påminde lite om rehab-träning, fast roligare. Ett bra verktyg för att bli starkare, stabilare och mer hållbar.

Nu ska jag götta mig resten av kvällen. Äta lite gott och spela dator. Imorgon är det jobb och sedan ridhus som gäller. Palle & Ida-Holly ska joggas!

Hoppas att ni fått en bra start på veckan, hörs snart igen!

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *