Hoppa till innehåll

VECKA 52✅

Årets sista vecka har passerat, såhär tränade jag & hästarna förra veckan:

Måndag: Palle skrittades ute i skogen med mamma. Jag red dressyr på Merry i ridhus. Jag körde 55 minuter Bodycombat.

Tisdag: Mamma skrittade Ida-Holly ute i skogen. Jag körde 65 minuter styrka.

Onsdag: Palle & Ida-Holly fick åka till ridhus. Ida-Holly gick markarbete med mig och Palle joggades av mamma. Galoppen stod i fokus på båda hästarna.

Torsdag: Ida-Holly skrittades i skogen utav mig. Jag hoppade även Merry. Avslutningsvis 40 minuter styrka i ett högt tempo så att det blev en mix av kondition & styrka.

Fredag: Jag & mamma åkte till ridhus med Lillan. Longerade och skrittade uppsuttet. Palle gick en uteritt i alla gångarter. Jag själv tränade i 60 minuter, först 45 minuter konditionsträning för att sedan avsluta med lite snabb styrka på 15 min.

Lördag: Jag & mamma skrittade Palle & Ida-Holly i skogen, Lillan var med som handhäst. Till en början väldigt livligt då Lillan hade galet mycket energi😅

Söndag: Lillan åkte till ridhus, skritt uppsuttet. Palle & Ida-Holly åkte också till ridhus. Palle gick dressyr med mamma och Ida-Holly markarbete med mig. Alla mycket duktiga! Jag själv körde 55 minuter styrka.

Sammanfattningsvis så har Palle & Ida-Holly gått 5 gånger vardera förra veckan. Även jag har tränat 5 gånger utöver ridningen. Lillan tränade 3 gånger. 1 gång som handhäst och 2 gånger uppsutten skritt i det närliggande ridhuset. Bra vecka där alla fick sitt!

Publicerat iAllmäntHållidejHeart PaalKällhults SpotlessMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *