Hoppa till innehåll

HÄSTAR…

Hej! Jag har varit ledig idag. Började med ett ridpass på Merry som blev riktigt bra. I skritten lekte vi lite med bakdelsvändningar och ryggade någon gång. I traven red jag öppnor där jag lade in övergångar till skritt. Vi gjorde några längningar också. I galoppen fokuserade jag på förvänd galopp. Det tar sig, han var riktigt fin idag!

Vad det gäller mina hästar så har de hållt mig på alerten idag. Lillan betedde sig konstigt imorse. Inte sett något mer under dagen, förhoppningsvis var det något tillfälligt. Hoppashoppas! Ida-Holly var svullen i ett ben, lite bara. Märks inget på henne. Pysslade om lite extra och skrittade henne ca 25 minuter. Hoppashoppas! Palle löslongerades lite lätt i 10 minuter. Såg bra ut!

Idag vilar jag från min egna träning, ska snart åka in till stan och göra lash-lift. Efter det väntar en lugn eftermiddag & kväll.

Publicerat iAllmäntExtrahästar

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *