Hoppa till innehåll

NYÅRSAFTON

Idag började jag sista dagen på 2021 med att åka till ridhus med Lillan. Hon har inte gjort något på 2 veckor, så hon var pigg, haha. Mycket tjut och bakutsparkar på linan. När hon busat klart skrittade vi sedan uppsuttet. Idag tränsade jag i transporten för första gången och red dessutom med träns!

Klar för idag och redo att åka hem igen.

Efter det gav jag mig ut på en tur med Palle. Han var pigg. Väldigt pigg till och med, haha. Men också härlig. Han kändes fräsch & stark i kroppen. Det blev en faktiskt en underbar runda i samtliga gångarter.

Och nu är det dags att slänga på sig träningskläderna och köra ett pass på gymmet innan lite nyårsfirande i kväll! Gott nytt år allihopa!

Publicerat iAllmäntHeart PaalKällhults Spotless

2 kommentarer

  1. Madde Rydestrand Madde Rydestrand

    Gott nytt år!! 🥂🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *