Hoppa till innehåll

MÅNDAG

God förmiddag! Först en uppdatering om igår.

Palle överlevde hoppningen i torsdags. Han vilade sedan fredag & lördag, igår skrittade vi ut en sväng. Han var PIGG😅

Lillans lilla vila har gjort gott och hon ville så gärna hitta på något igår. Det vill hon visserligen alltid. Men ändå, haha. Jag tog ut henne på ridbanan, lät henne jogga ett litet varv på lina, pratade lite med henne och gav henne lite godis. En sån liten grej gjorde mycket för henne och hon gick sedan nöjd ut i hagen igen.

Ida-Holly vilade.

Idag är det måndag och jag jobbar. Hästarna får en lugn start på denna vecka. Vila eller lugn tur med mamma. Jag har nämligen lite andra planer. Efter jobbet idag ska jag nämligen möta upp Johanna & Merry. Jag ska trimma honom lite. Efter att jag ridit Merry så blir det förhoppningsvis lite träning även för mig. Jag körde ett litet pass igår också, jag var svag, men det var roligt ändå. Riktigt roligt faktiskt vilket blev en positiv överraskning då jag i stort sett tvingade mig själv till gymmet, haha.

🥰
Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *