Hoppa till innehåll

IDA-HOLLY & PALLE; dagens ridpass i ridhus!

Ida-Holly: Mamma red Ida-Holly och de gjorde sitt bästa ridpass någonsin!!! Ida-Holly är okomplicerad, men inte särskilt lätt att rida. Hon var väldigt pigg till en början, lite stissig. Mamma guidade jättebra och träffade rätt på pricken, det ledde till att hon fick känna på magin som Ida-Holly kan ge en. Så roligt att se Ida-Holly så fin med mamma som ryttare. Träning ger färdighet och de har något riktigt bra på gång!

Palle: Jag red Palle. Vi lekte mycket med tempoväxlingar och olika vägar. Tänker att jag hela tiden aktiverar och flirtar med bakbenen så att han inte ”slappar till” utan gör allt engagerat. Han var riktigt fin! Jag red på hackamore och även denna gång fanns det inte en tillstymmelse till att han ville gnissla tänder. Känns otroligt skönt. Hackamore är kanske inte det jag föredrar att rida på, men är Palle glad så är jag glad. Borde fixa en extra rem bara, så att sidostycket hålls på plats bättre.

DUKTIGA HÄSTAR!!!

Nöjda efter mycket bra ridpass!
Publicerat iHållidejHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *