Hoppa till innehåll

SJUKHUSBESÖK

Jag drabbades av bröstsmärtor i lördags. Jag blev lite nojig även om det inte är särskilt konstigt när jag hostat som en idiot. Sjukhuset ville ta sig en titt så jag åkte dit idag. Det visade sig att jag fått en inflammation i bröstbenet och där revbenen fäster. Hjärta & lungor lät bra som tur var. Jag fick en väldigt bra läkare som undersökte mig mer grundligt än vad jag jag trodde att jag skulle bli, skönt.

Jag blev hemskickad med en receptbelagd hostmedicin som förhoppningsvis ska låta mig sova om natten ihop med ordinationen att inte jobba under hela vecka. Mindre hosta gör förhoppningsvis så att min bröstkorg kan återhämta sig, och mer sömn kommer nog att göra susen på tillfrisknandet i ren allmänhet. Ihop med det ska jag vila & röra på mig, men såklart ingen hårdare ansträngning.

Med det sagt så har det inte hänt något spännande idag. Jag har vilat i soffan, gjort stallet och skrittat Palle. Nu blir det soffan igen.

Myspys från helgen som var.
Publicerat iAllmäntPersonligt/Åsikter

En kommentar

  1. Madde Rydestrand Madde Rydestrand

    Ta hand om dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *