Hoppa till innehåll

UTERITT & VATTENTRÄNING GÅNGER TVÅ!

Palle & Ida-Holly fick båda gå en uteritt på ca 7-8 kilometer i alla gångarter idag. En liten stunds vattenträning blev det också. De skötte sig mycket bra båda två! Palle reds mestedels i skritt och Ida-Holly fick galoppera av sig. Hon fick bli lite svettig och springa ut lite överskottsenergi, jag tror att det blir lagom inför morgondagens tävling på henne.  Vi red inte i sjön idag utan i en stor vattenansamling/pöl. Denna pöl är perfekt för de hästar som jag inte kan rida till sjön. Dels så är det en landsväg som måste korsas, och så är det ju en sjö. Inte alla hästar som är pepp på det. Ida-Holly är varken pepp på landsväg eller sjö så detta passar henne perfekt. Eller det är snarare jag som inte är pepp på landsväg med henne. Hon älskar saker som rör sig fort och vill galoppera då, haha. Hon är lättriggad och tar varje chans till bus under en pigg dag.   Jag hade flera långa övertalningssessioner med henne som 4-åring innan hon gick med på att gå i pölen. Den svåraste häst jag haft till att gå ner i vatten. Sedan vi kom i första gången har hon dock tyckt att det varit trevligt.  Kort & gott två väldigt mysiga turer. Perfekt väder och perfekta hästar. 

💕

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *