Hoppa till innehåll

RIDHUS IGEN✅

Go’kväll! Slutade 16:30 idag. 17:30 åkte jag & mamma mot ridhus med Palle & Ida-Holly. Ca 20:00 klev jag innanför dörren här hemma igen. Det tar tid. Hinner inget annat de dagar vi åker till ridhus. Dock är det ju perfekt att få två hästar ridna samtidigt. Extra roligt idag då hästarna var fina & duktiga. Mamma red Ida-Holly och jag red Palle. Palle fick trava över bommar på böjt spår och göra ett gäng galoppfattningar. Han gjorde det riktigt bra.  

Imorgon vilar både Palle & Ida-Holly. Jag kommer att jobba hela dagen lång inklusive kväll. Lillan har hamnat i skymundan under veckan, förhoppningsvis kan vi hitta på något i helgen istället. 

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *