Hoppa till innehåll

HÅLLIDEJ; gårdagens hoppning!

Jag & Ida-Holly åkte till ridhus för att hoppa lite igår igen. Jag byggde upp tre kryss med ca 6,70m emellan, dvs 1 galoppsprång. Avståndet blev perfekt, kunde rida framåt men ändå med känslan av att hon måste kliva ihop. Kryssen hjälpte henne att hoppa upp sig, hoppa rakt samt hålla sprången runda. Exakt det jag ville uppnå då hon kan bli något ”platt” i sin hoppning. 

Jag red över de tre kryssen två gånger i vänster varv för att sedan byta varv över ett hinder på diagonalen för att sedan hoppa dem två gånger i höger varv. Körde igenom det ett par gånger och hon var verkligen kanon. Hon tog tid på sig, hoppade noggrant och tog verkligen i. Hon gjorde det så väl som hon bara kunde. Ett toppenpass! 

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *