Hoppa till innehåll

SKROCKFULLA

Detta är jag & Johanna i ett nötskal, haha. Vi båda är lite skrockfulla när det kommer till utrustningen som jag & Merry bär på tävling. Johanna är t.ex. noga med att det ska vara ett ojämnt antal knoppar och det kan ta emot att bära ett visst schabrak. Jag i min tur är också nojjig, det gäller både hjälm, schabrak & kavaj, haha.  

Inför tävlingsstarten i söndags var Johanna lite nojjig gällande ett schabrak, men jag tröstade henne med att jag ändå kommer att ha ”fel” kavaj. Som tur var så gick ju tävlingen bra, vi kanske vågar använda denna utrustning men sitta lite lugnare i båten till nästa gång alltså, haha!

Publicerat iAllmäntPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *