Hoppa till innehåll

DUKTIGA HÄSTAR!

Det blir inte så många knop gjorda här. Eftersom att jag varit hemma idag så kunde jag iallafall rida Ida-Holly. Jag känner mig matt, i början red jag dåligt och det kändes inte alls bra. Sedan insåg jag att jag var alldeles för stark i handen och inte gjorde det jag skulle. När jag skärpte till mig var hon riktigt fin. Skönt❤️ 

Mamma skrittade Palle i skogen idag igen. Han hade varit jättetrevlig. Jag longerade Lillan över ett litet hinder + hängde lite i sadeln. Hon var helt suverän idag! 10/10 poäng. 

Kort & gott = mycket duktiga hästar!!! 

Jag testade negativt denna gången också (5:te gången jag testar mig😅) och räknar med att vara på jobbet imorgon igen samt kunna deltaga på helgens kräftskiva + bröllop. 

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *