Hoppa till innehÄll

SNART TREđŸ”„

Jag jobbar pÄ mina pull ups. Jag tror att 3 stycken snart finns dÀr. Antingen nÀstan gÄng, eller gÄngen dÀrpÄ!

Det Ă€r dock ganska tidskrĂ€vande, eftersom att jag bara klarar tvĂ„ repetitioner sĂ„ Ă€r det ju i princip maxstyrka som jag begĂ€r av mig sjĂ€lv. Det innebĂ€r att jag behöver lite mer Ă€n 2-3 minuters vila som jag hade haft om det var muskeltillvĂ€xt som var syftet. Nu bör jag vĂ€nta 4-5 minuter för att samla tillrĂ€ckligt med kraft för att kunna lyfta pĂ„ max i kommande set igen. Annars kommer jag helt enkelt inte upp, Ă„tminstone inte tvĂ„ gĂ„nger. Det blir mycket vandrade i gymmet, tur att jag har musik i öronen😅🙏

Publicerat iMin TrÀning

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *