Hoppa till innehåll

GLÖMMER

Jag har sett många dokumentärer i mina dagar. Insett att jag egentligen borde skrivit ner alla de där som man tyckt varit så bra. Jag har glömt bort nästan alla jag sett. Eller åtminstone vad dem heter. Många av dem har dessutom försvunnit från sortimentet på exempelvis Netflix & SVT Play. Synd. Vissa hade jag viljat se igen. Jag kommer liksom ihåg för vaga saker från innehållet för att det ska vara lätt att hitta dem igen.

Ni får gärna tipsa om lite bra dokumentärer. Jag är intresserad av det mesta. Jag gillar alltifrån Making a murderer (true crime), Bläckfisken och jag (en personlig berättelse om vänskapen med en bläckfisk), Det trettonde tillägget (om USA & rasism), Woodstock 99 (handlar om Woodstock nummer två som många inte känner till) samt Guldet i dina tarmar (intressant dokumentär om hur viktig tarmfloran är). Det var några av de dokumentärer som jag faktiskt minns😅

Lunch i trädgården häromdagen😍
Publicerat iAllmänt

2 kommentarer

  1. Malin V Malin V

    Har inget dokumentärtips, men om du är sugen på en otroligt bra bok så vill jag tipsa om The Immortal Life of Henrietta Lacks. Den finns även som film på HBO Max med Oprah i huvudroll, men boken är otroligt mycket bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *