Hoppa till innehåll

RIDPASSEN DE SENASTE DAGARNA:

I måndags joggades Ida. Det är ungefär en kilometer från hästarnas sommarhage till ridbanan. Så det blir en kilometers skritt till och från banan. I kuperad terräng dessutom. Väldigt backigt. Väl på ridbanan så joggade vi i ca 10 minuter. Summa summarum ett lugnt ridpass. Dagen innan detta ridpasset så släpptes hästarna i sommarhagen vilket resulterade i en hel del spring. Ett lätt ridpass kändes på sin plats eftersom att det varit ett händelserikt dygn för henne och de andra hästarna. Trots att det var första ridpasset som utgick från sommarhagen så var hon väldigt lugn. Jag var så nöjd med henne!

I tisdags så reds Palle och Lillan. De fick också gå till ridbanan. Palle joggades (av mamma) och Lillan gick ett för henne ganska normalt ridpass. Tog några små hinder också faktiskt. Båda hästarna var mycket fina! Lillan var så himla lugn och harmonisk utan att vara seg eller omotiverad. Bara riktig rolig och fin att rida.

Idag (onsdag) så reds Palle och Ida. Båda hästarna var fina. Imorgon är planen att Palle får vila medans Lillan & Ida ska dressyrtränas för Ulla!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *