Hoppa till innehåll

PALLE; dagens dressyrtävling!

Idag har jag & Palle gjort årets första start! Vi red en LB:1 på hemmaklubben och ingick även i deras lag i division 3! Det var egentligen inte planerat, men de behövde en extra ryttare. Vi kom 3:a individuellt av 29 startande och 2:a med laget! Grymt roligt!

Jag & Palle på framridningen.
Prisutdelning.
Och rosettbilder såklart!
Jag vann lite smått & gott. Rosett, plakett, hink, mössa, höpåse och en kopp/termos. Väldigt behövliga saker!
Lyckad helg!

Jag & Palle har inte tävlat dressyr på över ett år nu eftersom att vi (och mamma) hellre hoppar. Självklart går han dressyrarbete, men det är skillnad på dressyr mot tävling och dressyr mot hoppning. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vara beredd på inne på banan. Han får alltid extra speed där inne och det svåraste är att få honom tillräckligt avspänd och inte ta några egna initiativ. Det lyckas vi ju oftast med, och som tur var även idag trots att det gått så pass lång tid sedan förra starten. Men givetvis vinner vi ju på att vi har gjort det så många gånger förr.

Palle kunde inte gått så mycket bättre utefter de förutsättningar vi har just nu. Jag är väldigt nöjd.

Avrundar detta inlägg med domarens kommentar: ”Väl ridet! Jämn och fin uppvisning! Bättre bärighet ger ännu högre poäng.”

Publicerat iHeart PaalTävling

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *