Hoppa till innehåll

AVSLUTNING!

På gårdagens avslutning av valpkursen utmanades både kropp, knopp och samarbetet! De hade satt ihop en liten bana där vi fick utmana oss på olika moment. Det fanns ytterligare två moment som jag inte fick på bild.

Några av momenten var lite mer fysiskt krävande. Vissa av dem fick vi bara göra två gånger eftersom hundarna är unga och inte vana vid fysträning. Roligt att få tips kring hur man kan stärka upp sin hund och utveckla mer kroppskontroll.

Alla momenten skulle göras långsamt. Och vi fick ta flera små pauser under banans gång. Idun blev trött av detta. Tror aldrig att hon blivit så trött under valpkursen innan. Men hon verkade tycka att det var väldigt roligt. Vi fick flera tips på hur man med enkla medel kan bygga upp egna övningar hemma i huset, trädgården eller i skogen utan att köpa dyra träningsredskap.

Ser fram emot att bygga en egen bana i trädgården!

Publicerat iIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *