Hoppa till innehåll

HELGEN SOM VAR

Måndag och ny vecka! Det har verkligen varit fullt upp fredag, lördag & söndag. I fredags byggde vi staket hela dagen. Nu är det staket på alla de öppna delarna av ridbanan. Vi får se om vi i framtiden bygger staketet runt hela ridbanan eller som det får vara som det är nu.

I lördags hopppade jag Ida och Lillan. Mamma hoppade Palle. Jag höll också i en träning för ett ekipage som jag tränat ganska regelbundet i över ett år nu. Jag har aldrig sett hästen gå så bra innan så det var verkligen jätteroligt. Alla hästar var otroligt fina i lördags. Efter det så blev det sedan fest och utgång med vänner. Mycket roligt!

I söndags, alltså igår så tog vi lite sovmorgon och slappade ett tag i soffan. Sedan skrittade jag och mamma ut på Ida & Palle. Efter det for jag & Zacke till Jönköping och tittade på bio. Vi såg Hammarskjöld. Direkt efteråt beställde jag en bok om Dag Hammarskjöld. Filmen blandar fakta och fiktion. Och jag vill ha alla fakta, haha. Jag tycker att ämnen som Hammarskjöld är väldigt intressanta och jag har läst om det förr, men det har lite fallit i glömska. Men nu ska jag alltså forska i det där lite mer igen. Sedan jag läste om det sist så har ju faktiskt fler utredningar kring hans död dessutom framkommit.

Hursomhelst. Måndag och ny vecka. ”Helgen” fortsätter ju idag också. Idag ska alla hästar ridas! Gäller att passa på när man är ledig, dessutom ska det bli riktigt dåligt väder i veckan. Jag kommer att uppdatera er om hästarnas ridpass senare idag. Hörs då!

Igår när jag red så var Zacke på utflykt med Idun i Skurugata.
Publicerat iAllmäntIdun

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *