Hoppa till innehÄll

FREDAG

God morgon! Hoppas att allt Ă€r bra med er💓

Fredag idag. Jag kommer att köra ett kortare pass i massagestudion. Efter det tar jag helg! Jag ska försöka att rida efter jobbet om det inte regnar för mycket. Skulle egentligen behöva trÀna ocksÄ. Jag har inte trÀnat pÄ hela veckan. Jag har haft fullt upp med vardagssysslorna, Idun och jobbet. Dessutom har jag kÀnt mig en gnutta sliten, sÄ Àven om jag hade kunnat klÀmma in ett trÀningspass sÄ har jag avstÄtt frÄn det. Jag fÄr se hur det kÀnns i eftermiddag.

Ska försöka att ta det hyfsat lugnt i helgen. HÀstarna ska ridas. Blir lite jobb ocksÄ, men ett hÀstrelaterat sÄdant. Ska hÄlla i trÀning vilket alltid Àr vÀldigt roligt! Utöver det ska givetvis Idun aktiveras och vardagssysslor göras. KÀnns kroppen frÀsch sÄ satsar jag pÄ ett lÀttare trÀningspass med.

Ha en fin dag allihopa. Hörs snart igen!

Min arbetsplats.
Publicerat iAllmÀnt

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *