Hoppa till innehåll

VILKEN STÄMNING VA

Då var det dags för nästa ryttare att avslöjas. Alla har väl sett vem ryktet säger att det är. Eller det är ju inget rykte längre utan man vet vem anklagelserna gäller.

Jag läste artikeln på Aftonbladet innan de låste den. Det var många vittnesmål och rikligt med bilder.

Jag trodde att personen som det nu blåser friskt om var hyfsat vettig. De gånger jag sett honom rida har jag inte sett något som fått mig att tro att något som detta skulle pågå.

Men jag tror på vittnesmålen. Och vid vidare undersökning så fanns det ju några röda flaggor från det förgångna som jag missat.

Det har verkligen blivit ett jävla liv på sociala medier. Vissa anser att det blivit en häxjakt där man kan bli uthängd för en ögonblicksbild. Att ingen går säker.

Jag tycker att det är synd att man klumpar ihop avslöjanden om djurplågeri med en helt annan fråga/problem. Vi vet ju mycket väl att det blivit en hätsk stämning på sociala medier där man dömmer fort på felaktiga grunder. ”Experter” som kommer med sina pekpinnar och påhopp. Otroligt tröttsamt. Jag tycker att man ska försöka att skilja på vad som är vad och inte blanda ihop dessa två helt olika problem till samma soppa.

Det denna artikel handlar om är bland annat förmodat djurplågeri. Det är varken häxjakt eller ett drev. Det är djurplågeri. Punkt.

Publicerat iAllmäntPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *