Hoppa till innehåll

LASTTRÄNING✅

Hej på er! Klockan är strax över 13:00 och jag har precis ätit lunch. Är klar med hästarna för idag.

Ida skrittades ute på vägarna. Palle och Lillan lasttränades i nya transporten. De båda överraskade genom att glatt klampa på och inte ens höja ett ögonbryn. Vi stängde aldrig om dem. Så vi har det spännande momentet med gardinen kvar. Men det bådar gott att de båda var så otroligt bekväma med att gå på och av transporten. Duktiga!

För oss är det viktigt att hästarna är lätta att transportera. Så vi försöker att vara smarta och ligga steget före. Genom att ligga steget före och lastträna vid nya situationer som denna när transporten är ny är något som vi försöker att prioritera för att undvika problem framöver.

Nu ska jag ta det lugnt ett litet tag innan jag far mot stan för lite jobb. Hoppas att allt är bra med er. Hörs snart igen!

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *