Hoppa till innehåll

SÖNDAG

✅Släppa ut hästarna 07.30 (IDUN TOG SOVMORGON IDAG, HURRA, HAHA)

✅Göra stallet 08:00-8:30.

✅Bokföra 9:15-10:00.

✅USA-möte i stan 11:00-13:00.

USA-möte pågår.

Som ni ser är det lite gott och blandat som händer idag. Klockan är nu ca 14:30 och vi har precis ätit lite lunch efter att ha gått en liten runda med Idun.

Som jag nämnt tidigare så ska jag, Zacke, min lillasyster Jill och min kusin Zandra åka till USA i sommar. Vi blir borta i ungefär 3 veckor. Så det är en hel del att styra upp. Jag har inte flugit sedan jag var i USA 2017. Resan i sommar blir min tredje resa dit.

Denna resa kommer att innefatta en liten roadtrip och idag försökte vi besluta oss för vilken väg vi skulle ta. Väldigt svårt! Men vi kom fram till ett beslut och förhoppningsvis passar det för mina släktingar också. Vi kommer nämligen att vara med dem större delen av resan.

Men nog om det. Detta är kvar på schemat idag:

☑️Middag ute med en kompis ca 17:00.

☑️Släppa in hästarna ca 21:00.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *