Hoppa till innehÄll

💔

IgÄr fick vÄr Àlskade Cassie vandra vidare efter en svÄr knÀskada som hon Ädrog sig för ett par veckor sedan.

PÄ ett sÀtt Àr livet skört, att ett snedsteg kan gÄ sÄ fel. PÄ ett annat sÀtt Àr livet sÄ starkt. Cassie lyckades ta sig till vÀrlden trots att hon aldrig var pÄtÀnkt. Hon var resultatet av en tjuvparning.

Cassie var flera mĂ„nader nĂ€r hon kom till vĂ„ran familj och var tyvĂ€rr ganska prĂ€glad av sin mamma som inte var den lĂ€mpligaste mamman att lĂ€ra sig av. Hennes förutsĂ€ttningar för att bli en ”normal” hund var sĂ€mre Ă€n för mĂ„nga andra hundar. Det gjorde att hon var sĂ„ vĂ€ldigt speciell och rĂ€dd för det mesta. Men hon gjorde aldrig en fluga förnĂ€r.

Hennes liv blev kortare Ă€n tĂ€nkt vilket kĂ€nns sĂ„ fruktansvĂ€rt sorgligt. Men i slutĂ€ndan Ă€r vi tacksamma för att hon trots allt tog sig till vĂ€rlden och var en del av vĂ„ran familj❀

HÀr kommer bilder frÄn 2017-2023:

Publicerat iAllmÀnt

Bli först att kommentera

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *