Hoppa till innehåll

SÖNDAG

Började dagen med att släppa ut hästarna, sedan åkte jag in till stan för att massera. Efter det åkte jag hem igen och gjorde stallet. När man tar hand om en valp däremellan så är det ungefär det som hinns på en dag. Hursomhelst. Just nu i skrivande stund så har vi faktiskt USA-möte. Jag, lillasyster, Zacke och kusin Zandra. Hua. Jag har redan resfeber.

Hästarna tar det som tidigare nämnt lite lugnt just nu. De vaccinerades i fredags. Hann ta en liten tur på Palle igår så att vardera häst åtminstone gått 2 gånger denna vecka. Men det är helt okej med en lugnare period just nu, det går ju inte att klona sig själv.

Summa summarum så har vi haft en bra helg. Nästa vecka ska jag försöka att passa på att rida hästarna i snön, jobba litegrann och givetvis ta hand om Idun. Har hunnit kolla en hel del på ridsport under tiden som hon sovit. Bland annat Sweden International Horse Show. Synd bara att TV4 Play som jag dessutom köpte för att kunna se detta har strulat.

Publicerat iAllmäntResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *