Hoppa till innehåll

IDAG & IGÅR

Igår var det fullt fart. Hade ett jobbrelaterat möte på förmiddagen, sedan fix med inköp, även det relaterat till jobbet. Sedan tränade jag och red Palle. På kvällen blev det sedan bowling och käk ute med lite vänner.

Gårdagens träningspass kändes riktigt bra. Började med bänkpress. Körde på 50 kg. Det är tungt för mig. 5 repetitioner gånger 3. Tidigare har jag ”bara” orkat 3-4 stycken på 50 kg. Men jag jobbar mig uppåt, sakta men säkert. Har träningsvärk idag!

Gymmet bjöd på bullar. Det var kanske det som gjorde att jag orkade den där extra repetitionen!

Jag & Palle var ute ganska länge igår, 85 minuter. Vi skrittade bara. Blev en runda på strax under 8 kilometer. Vi lyckades även klämma in lite vattenträning.

Idag började jag min dag med att släppa ut hästarna. Sedan mockade jag och förberedde boxarna. Sedan åkte jag hem för att äta frukost. Efter det så tog jag & Ida en tur. Skritt i 65 minuter. Jag var farligt när att ramla av en gång. Ett råddjur dök upp snabbt framför näsan på oss. Ida gjorde en dösnabb 180-graders vändning och satte av i galopp åt motsatt håll. Jag satt kvar på ren tur. Hon var enkel att bromsa in och vända tillbaka på rätt köl. Dagens mini-hjärtattack, haha.

Nu ska jag strax in och jobba lite. Ska packa upp lite inköp och massera😀

Har en hel del planer för helgen. Blir lite festligheter som bestämdes spontant igår, träffa kompisar, kräftskiva och förhoppningsvis även tävling. Fullt upp!

Publicerat iAllmäntMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *