Hoppa till innehåll

DET SOM DRIVER MIG

När det går upp för icke hästintresserade att jag aldrig kommer att komma till toppen så tappar de nästan hakan. Många tycker det är otroligt att jag och andra lagt så mycket tid och pengar i så många år för att sedan inte rida på TV, haha. Men jag (och många andra) gör ju detta för att det är roligt.

Sanningen är ju att det krävs otroligt mycket för att komma till toppen. Det fina (och det fula) men ridsporten är dock att man inte nödvändigtvis måste vara så himla bra på att rida för att vara en del av toppsporten. Det betyder att nivån man tävlar på inte behöver definiera hur bra ryttare man är.

Alla känner igen en ryttare som rider väl. Oavsett nivå. Det är precis den ryttaren som jag vill vara, och det är just det som driver mig framåt. Oavsett om jag startar 90cm eller 130cm så vill jag sticka ut som en bra ryttare. En ryttare som lotsar sin häst väl känns igen oavsett om det är en bombana eller en bana på 160cm.

Publicerat iAllmäntPersonligt/Åsikter

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *