Hoppa till innehåll

30×60

Ridbanan börjar ta form allt mer. Den blir ca 60×30. Kanske något kortare än 60. Men någonstans där.

Det är flera lager som ska på. När första lagret är på så ska vi börja rida på det och sladda så att vi hjälper det att sätta sig. Förmodligen kan vi börja rida på banan inom en månad(!).

Att kunna träna hemma kommer verkligen att förändra saker. Det har varit svårt detta året. Jag har haft mer tid till hästarna när jag gått i skolan, men det har liksom inte räckt ändå. Förmodligen för att Lillans träning har trappats upp. Dessutom så kräver hon lite mer än vad Palle och Ida gör.

Det har liksom haltat lite. Hästarna hålls igång, men utvecklingen avstannar. Förutom när det gäller Lillan som har utvecklats väldigt mycket. Men kort och gott så tränas Ida & Palle inte tillräckligt mycket. Samtidigt så är jag BARA en hobbyryttare och ju högre jag kommer, ju större insats krävs. En insats som jag inte kan ge. Jag kan liksom inte lägga mer tid (eller pengar) på resor och ridhusavgifter än vad jag redan gör. Dessutom har priserna skjutit i höjden.

Men nu blir det annorlunda. Med bättre förutsättningar så kan hästarnas träning ökas samtidigt som jag sparar tid. Det behövs verkligen eftersom att Lillan snart är redo för att steppa upp sin träning. Det ska bli så roligt och härligt att äntligen få en mer rättvis chans att kunna träna hästarna.

Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *