Hoppa till innehåll

LITE KVAR

Fått upp ett hörnbord, lite fler ljus och gardiner i dörröppningarna för att få det lite mysigare. Gardiner som ska dämpa ljudet är påväg. Jag har även beställt en sadelstol, den kom idag. Ska bara monteras ihop. Sen har vi en hyfsad start! Har ytterligare visioner, men det tar jag tag i om företaget blir framgångsrikt. En sak i taget.

Idag red jag ut på Ida under förmiddagen. Mamma red ut på Palle på eftermiddagen. Ida var väldigt fin faktiskt. Vi satsar på ytterligare en uteritt imorgon. På torsdag står det ridhus på schemat igen. Då ska Lillan med, vem som gör henne sällskap får vi se.

Publicerat iAllmänt

2 kommentarer

  1. Zandra Zandra

    *NÄR* företaget blir framgångsrikt , inte om 🤩 Du är grym!

    • Tack bästa du🌻🙏🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *