Hoppa till innehåll

THROWBACK

Tänk att planen är att åka till USA nästa år. Wiiie!! Jag har varit där två gånger tidigare. Varit i Kalifornien, Nevada, Arizona, Georgia och Florida. Vi kommer att åka tillbaka till Georgia där våra släktingar bor, eventuellt ytterligare något stopp, men vart är inte bestämt.

Någon gång skulle jag vilja åka mer in mot landet också. Kanske Wyoming, Montana och så vidare. Om jag nu skulle åka tillbaka ytterligare en gång så får det väl bli destinationen då.

Jag har redan börjat drömma mig bort lite, så jag var tvungen att kolla på lite gamla bilder. Jag har otroligt många fina bilder från alla möjliga platser, detta blir ett väldigt klent urval, men kände att jag ändå ville ladda upp några utav dem.

Bilder från resan 2014:

Grand Canyon.
Death Valley.
Death Valley.
San Fransisco.
Yosemite National Park.

Bilder från resan 2017:

Bonaventure Cemetary.
Hike på Cumberland Island.
En krabba på samma ö.
Okefenokee Swamp.
En alligator.
En nyfiken tvättbjörn.
På en strand någonstans.
Atlanta.
Driftwood beach.
Bugspray mot alla insekter.
Över 40 grader varmt..
Så amerikanskt!
Publicerat iResor

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *