Hoppa till innehåll

GYMMET

Kommit igång ordentligt med träningen igen! Har ny energi och motivation till att kämpa lite extra. Jag skulle behöva lägga in en växel till om jag vill steppa upp saker ett snäpp till, jag får se om det finns tid nog att kunna göra det de kommande veckorna. Om det gör det så ska jag ta chansen att försöka träna på ordentligt. Under sommaren har jag egentligen bara underhållit det jag redan har, vilket visserligen inte är så bara. Så måste det få vara ibland också.

Gymmade med min kusin Zandra igår. Hon är grymt duktig. Jag älskar att gymma med vänner och familj. För mig är träning inget allvarligt. Jag tar seriöst på att lära mig övningarna och att träna på ett sätt som hjälper min kropp. Däremot så är jag inte särskilt seriös med mitt upplägg. Det är inte så noga. Jag går mer på vad min kropp vill för dagen. I slutändan tränar jag för att må bra och hålla länge. Jag vill inte bli starkast eller vara en bodybuilder, så vilka övningar jag gör, hur ofta och i vilka konstellationer är liksom inte så himla viktigt.

Vissa vill lyssna på sin musik och köra sitt race. Och ja, det gillar jag med. Men att få sällskap, hänga och ha trevligt under tiden tillsammans är roligare i längden om ni frågar mig. Träning bör alla göra. Hela livet. Och då är det bra mycket roligare om man har sällskap då & då, det tycker iallafall jag.

Publicerat iMin Träning

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *