Hoppa till innehåll

ME, MYSELF & I

Jag började min måndag med att släppa ut hästarna och mocka. Sedan bar det av mot gymmet.

Fick ett sådant jäkla bra pass. Fullt fokus på mig. Det senaste har jag hållt i många PT-sessioner tillhörande certifieringen. Min egen träning har blivit lite åsidosatt. Idag körde jag ett träningspass som jag tänkte köra nästa gång jag har en PT-session tillhörande certifieringen. Det blir på onsdag. Hade fullt fokus på mig & min teknik idag. Fokuserade på mina svagheter. Inte tyngre vikt än att jag kan utföra det så bra som jag möjligen kan. Ett superbra pass för mig, men också som avstämning inför nästa PT-session. Jag tycker det är viktigt att bara visa övningar som man själv behärskar.

Efter gymmet hade jag tänkt att rida ut. Men så blev det inte. Rullade in ytterligare en massagebokning, så det blev att åka in tidigare till massagestudion😃Masserade sedan hela eftermiddagen och in på tidiga kvällen. Roligt!

Måltiden efter dagens gym. Dags att ta tag i kosten och se till att jag får i mig mer protein igen.
Publicerat iAllmänt

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *