Hoppa till innehåll

PALLE; gårdagens ridpass!

Palle är den häst som fått stå tillbaka lite under vår & sommar. Inte riktigt hunnit med honom på den nivån som jag viljat, samtidigt så har det också varit lite småsaker som krävt att han vilat några gånger. Motion får han ju, det är kvalitativ träning som det är brist på.

Igår när jag kom hem från mormor så hade jag verkligen inte ork att packa in en häst i transporten och åka iväg ännu en gång, men jag tog mig i kragen och gjorde det. Det är ju en balansgång det där, ibland ska man lyssna på kroppen och strunta i det där ridpasset. Och ibland måste man vara lite sträng mot sig själv. Jag kände verkligen att jag ville komma iväg, snart ska jag iväg på lite semester och festival. Då går vi miste om ganska många ridpass.

När jag väl satt till häst kändes dock inget jobbigt. Och det är det ju egentligen aldrig. Det är ju resten runt omkring som tar energi. Jag & Palle hoppade lite iallafall. Han har inte hoppat på ett tag nu och det märks att han tappat lite av sin kondition. Han är lite tjock också. Så jag hoppade lite fler språng på låg höjd med en längre vila emellan. Sedan tog vi en omgång till, och en till. Intervaller kan man säga. Det var iallafall hur härligt som helst och Palle hoppade fint. Kändes roligt och lätt. Älskade Pallebus!

Publicerat iHeart Paal

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *