Hoppa till innehåll

EN RIKTIG TÄVLINGSHELG!

Hållidej var i fredags snabb, felfri och placerad i 110cm. Hon hoppade en 120cm också. Tyvärr två nedslag trots en ganska bra runda, hon blev lite matt efter en ganska lång & varm dag helt enkelt. Men jag är väldigt nöjd! Eftersom att vår förra 120 kändes lite skakig så var det skönt att denna kändes sådär lätt & okomplicerad igen. Vi tävlade på Anebyortens Ridklubb. Nära & bra!

I lördags red jag & Merry hem vår tredje raka vinst! Denna gången på 69% i LA:3. Jag är väldigt nöjd med ritten. Och jag är lite extra glad över att jag fick 8 poäng på ”ryttaren” nere i det allmänna intrycket. Den poängen är värd det tredubbla. Han var väldigt avspänd, lydig och fokuserad. Vi tävlade på Kinda Ryttarförening och vi vann ett lite häftigt pris. Den är nämligen till för att veva upp benlindor. Lite småkul.

Idag (söndag) så åkte jag iväg på tävling för tredje dagen på raken. Denna gången till Braås. Palles första hopptävling för i år, så vi startade 90 & 100cm. Han var felfri och placerad i båda klasserna. Han är verkligen otrolig. Efter hans hälta 2021 har vi hunnit göra 20 starter, och han har varit placerad i 18 utav dem. Hur grymt är inte det? Palle är verkligen en enastående tävlingshäst. Han har ett öga i varje hov och river extremt sällan. Hela 14 felfria rundor på raken har han nu.

Jag är verkligen så nöjd med helgen. Ida, Merry & Palle har verkligen varit superfina och duktiga. Men gissa om jag är trött nu, haha. Tre tävlingsdagar på raken tar ut sin rätt.

Publicerat iExtrahästarHållidejTävling

2 kommentarer

  1. Camilla Camilla

    Har kollat på dig blogg länge. Du är så duktig, och dina hästar är så fina. Är så glad att få följa din resa med dina hästar.

    • Vad roligt att höra🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *